Heej!

Just nu är vi hemma hos Sandra (Klara skriver just nu). Vi sitter och äter mellanmål just nu, men här kommer liite bilder från photo booth ;D
:)
Ledsna för att vi fick underskåp hahahahh ;P
Tihih på spårvagnshållplatsen nån dag ;)
Puss å kraam!  //Klara (snart kommer ett inlägg från Sandra med tror jag)

I skolan!

Hej! Just nu sitter vi i skolan och är inne på macen! Vi får göra vad vi vill eftersom det är första dagen....  :D Därför så bloggar vi! Vi har ju egna macar här i skolan, som vi får ta hem och ha på alla helger och lov ^^ Här kommer några bilder på oss från photobooth:
//Oss <3

Welcome!

Hejsan svejsan! Vet du en sak? :) Inte? Jo den saken är att just nu är du inne på vår nya blogg! Det är en fotoblogg, men det kanske syns i headern. Vi är två tjejer med långt hår, som älskar att fota! Och det är därför vi startade en fotoblogg tillsammans. Vi heter Sandra och Klara, och är båda födda 1998. Sandra fotar med sin systemkamera Nikon D3100 och Klara fotar mest med sin pappas systemkamera! Vi bloggar bara när vi är med varann, men KANSKE någon gång själva också. Vi kommer att skriva om foto-tips, kanske ha några fototävlingar och ni kommer självklart att få MASSA bilder! Men i alla fall, du som läser det här just nu, kom ihåg att - läsa vår blogg, följa den och kommentera! Då blir vi jätteglada! :D Men nu har vi ingenting mer att skriva om, inte just nu i alla fall. Så eftersom att vi vill vara lite extra snälla idag så får ni några fina bilder som vi har fotat just idag! HELT FÄRSKA! Hihi.
DET var alla ;) De här bilderna är EJ redigerade. 
PS: Vi fotar mest naturbilder på blommor o sånt.
Kraam Sandra & Klaraa.